23 Nisan Azeri Kız Folklor Ekibi İzmir Koleji'nde

Misafir öğrencilerimiz okulumuz tarafından karşılanıp öğrencilerimizin evlerinde misafir edilecekler. Azeri Kız Folklor Ekibi 10 gün boyunca öğrencilerimiz ve okulumuz eşliğinde en iyi şekilde misafir edilecek ve onlara unutulmaz bir çocuk bayramı coşkusu yaşatılacaktır. Ülkelerinin folklor ve kültürünü tanıtacak olan misafir öğrencilerimize İzmir Koleji öğrencilerinin de Türk örf-adetlerini ve misafirperverliğini tanıtma imkanı bulacak olması bizleri de  onurlandırmaktadır.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evrensel sanat etkinlikleri ile katkıda bulunmak amacı ile Azeri Kız Folklor Ekibi İzmir Koleji öğrencileri ile buluşacak ve gerek yöresel kıyafetleri gerekse barış,kardeşlik ve kültür temalarıyla dolu sergileyecekleri dans gösterileri ile kendilerini izleyen İzmir Koleji ailesine anlamlı ve güzel dakikalar yaşatacaklar. 23 Nisan haftası boyunca kendilerini ağırlayan İzmir Koleji öğrencileri ile şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini görme şansına sahip olacak olan Azeri misafir öğrencilerimiz bu güzel hatıralar ile ülkelerine uğurlanacaklar.