2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Bilgilendirme Duyurusu..

Sayın Velimiz,

2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrencilerimizin kullanacakları kitap, malzeme, kıyafet ve taşıma hizmetleri gibi konularda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Öğrencilerimiz kullanacağı kaynak kitapları 10 Eylül – 29 Eylül tarihleri arasında Yeşilova kampüsümüzde hafta içi 09.00-17.00, cumartesi 10.00-16:00 saatleri arasında satışa sunulacaktır.

Kitaplar YAĞMUR YAYINCILIK tarafından hazırlanacaktır. Velilerimiz kitapları okulumuzdan veya www.yagmuryayincilik.com adresinden  online olarak da temin edebileceklerdir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen kitaplar okulumuz aracılığı ile öğrencilere dağıtılacaktır.

Ayrıca siz değerli velilerimiz öğrencilerimizin kırtasiye listelerine www.izmirkoleji.com.tr adresinden ulaşabilirler.

Okul formaları ve eşofmanları 10 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında Yeşilova kampüsümüzde hafta içi 09.00-17.00, cumartesi 10.00-16:00 saatleri arasında satışa sunulacaktır. Anaokulunda serbest kıyafet giyilecek olup, anaokulu hazırlık sınıflarında beden eğitimi dersi ve okul gezilerinde okul eşofmanları giyilecektir. Ayrıca sene boyunca hafta içi kıyafet satışı firma yetkilileri tarafından okulumuzda yapılmaya devam edilecektir.

Okul servisi hizmetinden faydalanmak isteyen velilerimiz yeni eğitim yılı ilgili ŞENCAN ŞEN Turizm firması yetkilileri ile okulumuzda bulunan bürolarında irtibata geçebilirler.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.
08.09.2018