BALKANLAR’A GİDİYORUZ!

Ecdadımızın mirası olan atalarımızdan bize kalan birçok doğal güzelliğe ve eşsiz tarihe ev sahipliği yapan Balkanlar bu yıl bizleri konuk ediyor! İngilizce bölümü tarafından hazırlanan bu gezimizde Makedonya, Arnuvutluk, Belgrad, Karadağ, Saraybosna ve Kosova’ya öğrencilerimiz ve aileleri ile gidiyoruz!  Karne haftası düzenleyeceğimiz bu keyifli gezimiz 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz ve aileleri tarafından oldukça yoğun ilgi gören ve vizesiz olarak gerçekleştireceğimiz bu gezimizde, lüks otobüslerle yolculuk edeceğiz. 4 ve 5 yıldızlı otellerde kalıp rehber eşliğinde Gazi Mehmet Paşa Cami, Taş Köprü ve Askeri Müze gibi birçok kültürel yapıtı ziyaret edip keyifli vakit geçireceğiz.