İlkokul Kademesi İngilizce Kostüm Tasarım Etkinliği

Bizim çocuklarımız yaratıcıdır, hayalperesttir; minik tasarımcılarımız geleceğin mimarları, sanatçıları, bilim adamları ve daha nice güzel mesleğin sahipleri olacaktır. Onlara güvenimiz tam inancımız tam. Onlara bu şartları sağlamak, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak, motive etmek, heveslendirmek, mutlu etmek ve huzurlu bir eğitim ortamı sunmak ise biz öğretmenlerine, idarecilerine ve siz velilerine düşen görevdir. Özel İzmir Koleji İlkokul kademesi İngilizce kostüm tasarım etkinliğimizde minik tasarımcılarımız giydikleri kıyafetleri İngilizce olarak tanıttılar ve bu biz İngilizce öğretmenlerini çok mutlu etti. Bize bu fırsatı sunan idarecilerimize ve miniklerimize tasarımlarında yardımcı olan siz değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.