I'm a Little Helper

İzmir Koleji olarak İngilizce derslerimizde ki akademik başarıyı arttırmak, öğrencilerimize İngilizceyi sevdirmek, sorumluluk bilinci kazandırmak ve öğrencilerimizin derslere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla okulumuzda “Little Helper” etkinliği düzenliyoruz.

Her hafta gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz kapsamında seçilen öğrencilerimiz verilen görevleri yerine getirecek ve derslerde arkadaşlarına görev kapsamında yaptıkları çalışmaları anlatacaktır.

Hedefinde İngilizceyi seven, hayata geçirebilen, öğrendiklerini içselleştirebilen, davranışa dönüştürebilen, üretken çok yönlü bilgi ve becerilerle donanmış öğrenciler yetiştirmek olan “Little Helper” etkinliğimizi sizlerle paylaşıyoruz.