Kermesimiz

Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği ve velilerimizin katılımıyla ihtiyacı olan çocuklarımıza yüreğimizi açtık, gönüllerimizi birleştirdik. İlköğretim binamızda kermesimizi gerçekleştirdik. Kermese katılım oldukça yoğundu. Evlerimizde hazırladığımız çeşitli yiyecekler kısa sürede satıldı. Kermesimiz çok bereketli oldu bu yüzden çok iyi gelir elde ettik.

Özel İzmir Koleji okul aile birliği olarak gerçekleştirdiğimiz kermesin gelirini Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Görme Engelliler ve İşitme Engelliler okullarında bulunan dar gelirli öğrenci çocuklarımıza yardım amacıyla kullandık.

Öğrencilerimizin kıyafet eksiklerini gidermek amacıyla Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak alışveriş yaptık. Yaşlarına ve boylarına uygun olarak tek tek kıyafet seçimi yaptık. Alışverişimizin ertesi    günü ise okulumuzda almış olduğumuz kıyafetleri hediye paketi olarak hazırladık. Daha sonra okullarımıza Özel İzmir Koleji Ortaokulu Müdürü Sayın Mikail Pınar ve Okul Aile birliği ile aldığımız kıyafetleri götürdük ve öğrencilerimize teslim ettik.

Biz İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak nihayetlendirdiğimiz bu pojede katılımlarınızdan dolayı siz velilerimize ve çok sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.