OKUL AİLE BİRLİĞİ

Çocuklarımızı çağdaş dünyaya kültür, dil, görgü ve bilgi açısından tam donanımlı bir şekilde hazırlamamız gerektiğinin bilincindeyiz... Okulumuzun daha da başarılı bir seviyeye taşınmasına, çocuklarımızın akademik ve sosyal açıdan donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak üzere okul aile birliğinde görev aldık.

Hedefimiz; çocuklarımızın vatan, millet ve insanlık sevgisini kazanmasına,  başarılı, düzenli, saygılı olmasının yollarının aranmasına katkıda bulunmaktır.

Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak; okul ile aile arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ve okul arasındaki iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, geleceğin başarılı inançlı bireylerini yetiştirmeyi misyon edinmiş olan okul idaresi ve öğretmenlerine tüm veliler adına destek olmak ve işbirliği yapmak temel amaçlarımızdır.

Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği ve velilerimizin katılımıyla ihtiyacı olan çocuklarımıza yüreğimizi açtık, gönüllerimizi birleştirdik. İlköğretim binamızda kermesimizi gerçekleştirdik. Kermese katılım oldukça yoğundu. Evlerimizde hazırladığımız çeşitli yiyecekler kısa sürede satıldı. Kermesimiz çok bereketli oldu bu yüzden çok iyi gelir elde ettik.

Özel İzmir Koleji okul aile birliği olarak gerçekleştirdiğimiz kermesin gelirini Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Görme Engelliler ve İşitme Engelliler okullarında bulunan dar gelirli öğrenci çocuklarımıza yardım amacıyla kullandık.

Öğrencilerimizin kıyafet eksiklerini gidermek amacıyla Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak alışveriş yaptık. Yaşlarına ve boylarına uygun olarak tek tek kıyafet seçimi yaptık. Alışverişimizin ertesi    günü ise okulumuzda almış olduğumuz kıyafetleri hediye paketi olarak hazırladık. Daha sonra okullarımıza Özel İzmir Koleji Ortaokulu Müdürü Sayın Mikail Pınar ve Okul Aile birliği ile aldığımız kıyafetleri götürdük ve öğrencilerimize teslim ettik.

Biz İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak nihayetlendirdiğimiz bu pojede katılımlarınızdan dolayı siz velilerimize ve çok sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Özel İzmir Koleji Okul Aile Birliği olarak İzmir Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Burada yaşamlarını sürdüren yaşlılarımızın nasıl vakit geçirdikleri hakkında bilgi edindik. Onlarla sohbet etme imkanı bulduk. Bizimle duygularını paylaştılar.

Kimisi geçmişinden, gençliğinden, kimisi çocuklarından, torunlarından, onlara olan özlemlerinden bahsettiler. Duygusal anlar yaşandı.