YABANCI DİLLER

Misyonumuz: Yabancı Diller Bölümü’ndeki bütün öğretmenlerimizle, öğrencilerimize okuma, yazma, dinleme ve konuşma olan dört dil becerisini kazandırma amacıyla çalışıyoruz. Hem sınıfta hem de günlük hayatta özgüven sahibi bireyler yetiştirme amacıyla çabalıyoruz. Her şeyin, özellikle başarının, yaptığınız işi ve çalışma arkadaşlarınızı sevmeye bağlı olduğuna inanıyoruz; işimizi ve öğrencilerimizi seviyoruz. Dolayısıyla, başarımızın bu kuvvetli bağdan kaynaklandığını düşünüyoruz.

Vizyonumuz: Okulumuzdaki her öğrencinin içindeki potansiyeli ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Sadece sınavlarda değil günlük hayatta da, öğrencilerimizin kendilerini aktif ve başarılı bir şekilde ifade edebilmelerini istiyoruz.

Yabancı Diller Bölümü