Zeka ve Mantık Oyunları Kulübü

Öğrencilerimizin dikkat toplama , problem çözme , strateji geliştirme ve üç boyutlu algılama becerilerini geliştirmek amacıyla ZEKA VE MANTIK OYUNLARI KULÜBÜ kurulmuştur. Zeka Oyunları kulübünde daha çok platform oyunları dediğimiz Puzzle, sudoku, zeka oyuncakları, callisto, reversi, abalone, mangala, kakuro   gibi oyunlarla  öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda uğraşmaları  planlanmaktadır.  Bu çalışmalar sonucunda kulübümüzün asıl amacı öğrencilerimizin matematiksel bakış açısını oyunlarla geliştirmek ve matematiği günlük hayatta karşılaştığı sorunlar üzerinde daha etkin kullamımını sağlamaktır. Belirli bir süre sonrada Akıl Oyunları derneklerinin ülkemizde düzenlediği çeşitli etkinliklere ve yarışmalara öğrenci yetiştirmek ve bu etkiliklere katılmak hedeflenmştir.